Juustovalikoima ja Aprikoosi Earl Grey -hilloke

Juustovalikoima ja Aprikoosi Earl Grey -hilloke
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Juustovalikoima ja Aprikoosi Earl Grey -hilloke

Juustovalikoima ja Aprikoosi Earl Grey -hilloke

Juustolautanen kuuluu joulun ruokalistalle. Lisäkkeeksi juustoille valmistetaan Earl Grey -teellä maustettua aprikoosihilloa.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Hillo

0.400 kg
kuivattua, pehmeää aprikoosia
0.200 kg
sokeria
0.200 kg
vettä
0.010 kg
Earl Gray -teetä
0.005 kg
kanelitankoa

Juustovalikoima

0.200 kg
0.200 kg
0.200 kg

Ohje

  1. Hillo

  2. Suikaloi aprikoosit. Mittaa tee haudutuspussiin. Laita kaikki hillon ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen noin 20 minuuttia. Poista teepussit ja kanelitangot. Jäähdytä hillo.
  3. Juustovalikoima

  4. Ota juustot huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen tarjoilua ja leikkaa annospaloiksi. Tarjoile Earl Greyn makuisen aprikoosihillon kera.
kpl
g
1.0 kg
279 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
279 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
279 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.