Siirry sisältöön
Juustovoitaikinapohjat

Juustovoitaikinapohjat

Juustovoitaikinapohjat

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita voi, jauhot ja juustoraaste tasaiseksi taikinaksi. Kauli taikina 3 x 3 ilman lepoaikoja.. Anna taikinan levätä kylmiössä 2 tuntia
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Levitä matto peltien päälle. Tasaa reunat. Leikkaa levyihin kuviot voitaikinatrissalla
  3. Paista levyt 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Voit valmistaa taikinasta myös pieniä bebe-kuppeja erilaisiin suolaisiin tuotteisiin.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 14445 kcal
Proteiini 372 g
Hiilihydraatti 747,9 g
Rasva 1105,5 g
Tyydyttynyt rasva 632,1 g
Ravintokuitu 45 g
Suola 12,3 g
Kalsium 7929,9 mg
D-vitamiini 6,9 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 482 kcal
Proteiini 12,4 g
Hiilihydraatti 24,9 g
Rasva 36,9 g
Tyydyttynyt rasva 21,1 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search