Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Juustovoitaikinapohjat
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Juustovoitaikinapohjat
Juustovoitaikinapohjat
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Leipomo
Ainekset
1 annos
1.000 kg
Valio Eila® kaulintavoita
1.000 kg
Valio Fontal pizzajuustoraastetta
1.000 kg
vehnäjauhoja
3.000 kg (1 kpl à 3.000 kg)
3.000 kg (1 kpl à 3.000 kg)
Ohje
Sekoita voi, jauhot ja juustoraaste tasaiseksi taikinaksi. Kauli taikina 3 x 3 ilman lepoaikoja.. Anna taikinan levätä kylmiössä 2 tuntia
Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Levitä matto peltien päälle. Tasaa reunat. Leikkaa levyihin kuviot voitaikinatrissalla
Paista levyt 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Voit valmistaa taikinasta myös pieniä bebe-kuppeja erilaisiin suolaisiin tuotteisiin.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.0 kg
482
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio Eila® kaulintavoi 4x5 kg suolaamaton laktoositon
Valio Fontal pizzajuusto e2,5 kg muru
Ravintosisältö annoksessa
Energia
482 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
482 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy