Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Juustovoitaikinapohjat
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Juustovoitaikinapohjat
Juustovoitaikinapohjat
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Leipomo
Ainekset
1 annos
1.000 kg
Valio Eila® kaulintavoita
1.000 kg
Valio Fontal pizzajuustoraastetta
1.000 kg
vehnäjauhoja
3.000 kg (1 kpl à 3.000 kg)
3.000 kg (1 kpl à 3.000 kg)
Ohje
Sekoita voi, jauhot ja juustoraaste tasaiseksi taikinaksi. Kauli taikina 3 x 3 ilman lepoaikoja.. Anna taikinan levätä kylmiössä 2 tuntia
Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Levitä matto peltien päälle. Tasaa reunat. Leikkaa levyihin kuviot voitaikinatrissalla
Paista levyt 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Voit valmistaa taikinasta myös pieniä bebe-kuppeja erilaisiin suolaisiin tuotteisiin.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.0 kg
482
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio Eila® kaulintavoi 4x5 kg suolaamaton laktoositon
Valio Fontal pizzajuusto e2,5 kg muru
Ravintosisältö annoksessa
Energia
482 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
482 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy