Juustovoitaikinapohjat

Valio Food Solutions

Juustovoitaikinapohjat

Ainekset1 annos

1.000 kg
1.000 kg
1.000 kg
vehnäjauhoja
3.000 kg (1 kpl á 3.000 kg)
3.000 kg (1 kpl á 3.000 kg)

Ohje

  1. Sekoita voi, jauhot ja juustoraaste tasaiseksi taikinaksi. Kauli taikina 3 x 3 ilman lepoaikoja.. Anna taikinan levätä kylmiössä 2 tuntia
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Levitä matto peltien päälle. Tasaa reunat. Leikkaa levyihin kuviot voitaikinatrissalla
  3. Paista levyt 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Voit valmistaa taikinasta myös pieniä bebe-kuppeja erilaisiin suolaisiin tuotteisiin.
kpl
g
3.0 kg
482 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
482 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
264 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
482 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
264 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.