Juustowiener

Valio Food Solutions

Juustowiener

Ainekset100 kpl

Esitaikina

0.500 kg
vettä
0.050 kg
hiivaa
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.050 kg (100 kpl à 0.011 kg)

Wienertaikina

1.050 kg
esitaikinaa
0.500 kg
vettä
0.100 kg
0.045 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.100 kg
1.400 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg
4.745 kg (100 kpl à 0.047 kg)

Täyte

1.000 kg
1.000 kg (100 kpl à 0.010 kg)

Pinnalle

1.300 kg
1.300 kg (100 kpl à 0.013 kg)

Koristeluun

0.200 kg
0.200 kg (100 kpl à 0.002 kg)
8.295 kg (100 kpl à 0.083 kg)

Ohje

  1. Valmista esitaikina. Sekoita kylmään veteen hiiva ja jauhot. Anna taikinan käydä kylmiössä yli yön.
  2. Sekoita esitaikinan joukkoon taikinan muut aineet.
  3. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä noin puoli tuntia. Kauli taikina 1x3 ja anna levätä kylmiössä 2 tuntia.
  4. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9x9 cm:n paloiksi. Voitele palat kananmunalla ja "kasta" Koskenlaskija® muruun. Taita palojen kulmat keskelle.
  5. Nostata wienerit max 33 asteessa.
  6. Pursota wienereiden keskelle mango-appelsiini-limetäytettä ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 min. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
7.2 kg
320 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
320 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
134 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
320 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
134 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›