Kaali-jauhelihalaatikko

Valio Food Solutions

Kaali-jauhelihalaatikko

Ainekset20 annosta

0.050 kg
0.500 kg
0.750 kg
jauhelihaa
0.210 kg
siirappia
0.002 kg
valkopippuria
0.015 kg
meiramia
0.030 kg
suolaa
1.600 kg
kaalia suikaloituna
0.170 kg
pitkäjyväistä riisiä
1.500 kg
1.000 kg

Tarjoiluun

0.500 kg
0.240 kg

Ohje

  1. Sulata voi GN 1/1-65 -astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa. Lisää sipulikuutiot ja jauheliha. Ruskista n. 5 min ja mausta seos. Sekoita kaalisuikaleet ja riisi joukkoon. Kaada päälle maito ja ruokakerma. Kypsennä kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia. Tarjoa puolukoista ja puolukkahillosta valmistetun seoksen kanssa.
kpl
g
6.5 kg
109 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
109 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
49 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
49 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›