Kaali-possupata

Valio Food Solutions

Kaali-possupata

Ainekset20 annosta

1.200 kg
porsaanlihakuutioita
0.030 kg
0.800 kg
valkokaalia karkeina suikaleina
0.500 kg
0.500 kg
0.300 kg
etikkapunajuuria
0.200 kg
etikkapunajuurilientä
0.200 kg
0.250 kg
0.500 kg
lihalientä
0.006 kg
salviaa
0.025 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Laita Oivariini GN 1/1-65 -astiaan. Ruskista lihapalat astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 15 min. Siirrä kattilaan tai pataan.
  2. Lisää kaalisuikaleet, sipuli, punajuurisuikaleet ja lohkoiksi leikatut punajuuret. Ripottele päälle AURA muru, lihaliemi, smetana, salvia ja persilja.
  3. Kypsennä noin 1 1/2 tuntia. Lisää tarvittaessa 5 dl lihalientä.
kpl
g
4.2 kg
103 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
103 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
103 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›