Kaali-possupata

Kaali-possupata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kaali-possupata

Kaali-possupata

Ainekset20 annosta

1.200 kg
porsaanlihakuutioita
0.030 kg
0.800 kg
valkokaalia karkeina suikaleina
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.500 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.300 kg
etikkapunajuuria
0.200 kg
etikkapunajuurilientä
0.200 kg
0.250 kg
0.500 kg
lihalientä
0.006 kg
salviaa
0.025 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Laita Oivariini GN 1/1-65 -astiaan. Ruskista lihapalat astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 15 min. Siirrä kattilaan tai pataan.
  2. Lisää kaalisuikaleet, sipuli, punajuurisuikaleet ja lohkoiksi leikatut punajuuret. Ripottele päälle AURA muru, lihaliemi, smetana, salvia ja persilja.
  3. Kypsennä noin 1 1/2 tuntia. Lisää tarvittaessa 5 dl lihalientä.
kpl
g
4.2 kg
104 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
104 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.