Siirry sisältöön
Kaali-punajuuripata

Kaali-punajuuripata

Kaali-punajuuripata

Ainekset

Pinnalle

  • 0,020 kg hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Hauduta kaalia ja sipuleita kasvisliemessä padassa välillä sekoittaen n. 40 min. Lisää punajuuri- ja vihannessuikaleet sekä mausteet. Kypsennä kunnes vihannessuikaleet ovat pehmenneet
  2. Mausta siirapilla ja koristele pinta persiljalla.
  3. Lisää lopuksi jogurtti. Älä enää keitä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 133 kcal
Proteiini 3,7 g
Hiilihydraatti 19 g
Rasva 3,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 5,9 g
Suola 0,1 g
Kalsium 104,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 41 kcal
Proteiini 1,1 g
Hiilihydraatti 5,9 g
Rasva 0,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,5 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search