Kaali-punajuuripata

Valio Food Solutions

Kaali-punajuuripata

Ainekset20 annosta

2.000 kg
valkokaalia suikaleina
0.500 kg
0.020 kg
2.000 kg
vähäsuolaista kasvislientä
1.000 kg
1.000 kg
0.003 kg
mustapippurirouhetta
0.002 kg
meiramia
0.130 kg
siirappia
0.500 kg

Pinnalle

0.017 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Hauduta kaalia ja sipuleita kasvisliemessä padassa välillä sekoittaen n. 40 min. Lisää punajuuri- ja vihannessuikaleet sekä mausteet. Kypsennä kunnes vihannessuikaleet ovat pehmenneet
  2. Mausta siirapilla ja koristele pinta persiljalla.
  3. Lisää lopuksi jogurtti. Älä enää keitä.
kpl
g
6.5 kg
49 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
49 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
49 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.