Kaalikääryleet italialaisittain

Kaalikääryleet italialaisittain
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kaalikääryleet italialaisittain

Kaalikääryleet italialaisittain

Kaalikääryleet saavat tässä versiossa tuulahduksen Italiasta, kun kääryleet kuorrutetaan tomaattikastikkeella ja crème fraîchella. Virkistystä lounaslinjaston klassikkoruokiin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

0.020 kg
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.500 kg
tomaattimurskaa
0.005 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä
2.000 kg
Valio kaalikääryleitä

tai Valio kasvis-kaalikääryleitä
0.200 kg

Ohje

  1. Freesaa sipulit voissa. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta kunnes sopivaa.
  2. Kaada kastike ja crème fraîche jäisten (omassa alumiinivuoassaan olevien) kaalikääryleiden päälle. Paista 150 °C uunissa yhdistelmäpaistolla, 60% kosteudella, n. 30-45 min.
kpl
g
2.5 kg
124 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
124 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.