Kaalikääryleitä ja kermaista sinappikastiketta

Kaalikääryleitä ja kermaista sinappikastiketta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kaalikääryleitä ja kermaista sinappikastiketta

Kaalikääryleitä ja kermaista sinappikastiketta

Ainekset20 annosta

6.000 kg

Kermainen sinappikastike

0.020 kg
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.014 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
1.000 kg
0.500 kg
0.200 kg
0.200 kg
Dijon-sinappia
0.005 kg
mustapippurirouhetta
0.006 kg
jauhettua maustepippuria
0.006 kg
suolaa
0.010 kg
sokeria
0.017 kg
hienonnettua persiljaa

Lisäksi

0.000 kg

Ohje

  1. Kuumenna kaalikääryleet vuoassa jäisenä tai osittain sulaneena kiertoilmauunissa 160 °C noin 30 min.
  2. Kuullota sipulit Oivariini rasvassa.
  3. Lisää ruokakerma, crème fraîche, mehu, sinappi ja mausteet persiljaa lukuun ottamatta. Lisää seos kaalikääryleiden päälle ja jatka uunissa kypsyttämistä noin 50 min. Viimeistele persiljalla.
  4. Tarjoa lisäksi puolukkahilloa
  5. Tarjoa lisänä Valion perunasoseaineksista tehtyä muusia.
kpl
g
6.5 kg
143 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
143 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.