Kaalipata

Kaalipata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kaalipata

Ainekset24 annosta

2.000 kg
valkokaalia suikaleina
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.020 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
2.000 kg
vähäsuolaista lihalientä
1.250 kg
0.600 kg
broilernakkeja (Popsi)
0.003 kg
mustapippurirouhetta
0.002 kg
meiramia
0.130 kg
siirappia

Pinnalle

0.017 kg
hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun

0.100 kg

Ohje

  1. Hauduta kaalia ja sipuleita lihaliemessä kiertoilmauunissa 180 asteessa välillä sekoittaen n. 40 min. Lisää vihannessuikaleet, broilerinakit paloiteltuna ja mausteet. Kypsennä kunnes vihannessuikaleet ovat pehmenneet
  2. Mausta siirapilla ja koristele pinta persiljalla. Tarjoile raejuuston kanssa.
  3. KOKOA LAUTASMALLI OIKEIN!

kpl
g
6.5 kg
42 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
42 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
42 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.