Kahden suklaan kakku

Valio Food Solutions

Kahden suklaan kakku

Ainekset12 annosta

Pohja

0.200 kg
digestivekeksejä
0.050 kg

Täyte 1

0.005 kg
liivatelehteä
0.200 kg
taloussuklaata
0.150 kg
0.050 kg
sokeria
0.004 kg
vaniljasokeria
0.200 kg

Väliin raidaksi

0.100 kg

Täyte 2

0.005 kg
liivatelehteä
0.300 kg
valkosuklaata
0.250 kg
0.200 kg

Koristeluun

0.000 kg
valko- ja taloussuklaalastuja
0.000 kg
tuoreita vadelmia

Ohje

  1. Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa. Levitä seos irtopohjavuokaan leivinpaperille
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min.
  3. Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Lisää, sokerit. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan vesitilkkaan. Kaada sulanut liivate massaan.
  4. Lisää viimeiseksi vaahdotettu kerma. Kaada täyte vuokaan.
  5. Kun suklaan pinta on hyytynyt levitä varovasti vadelmahillo ohuesti päälle.
  6. Valmista toinen täyte samalla tavalla ja lisää se varovasti ensimmäisen täytteen ja vadelmahilloraidan päälle.
  7. Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään. Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille. Koristele suklaalastuilla.
kpl
g
1.5 kg
396 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
396 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
16 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
71 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
396 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
16 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
71 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›