Kalahampurilainen

Kalahampurilainen
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kalahampurilainen

Kalahampurilainen

Ainekset10 annosta

0.580 kg
0.630 kg

Väliin

2.000 kg
fenkolia
0.050 kg
fariinisokeria
0.150 kg
0.194 kg
tomaatteja viipaleina
0.170 kg
sipulia viipaleina
0.000 kg
jääsalaattia

Lisäksi

0.000 kg
ranskanperunoita

Ohje

  1. Hauduta fenkoli fariinisokerin kanssa kypsäksi.
  2. Kypsennä kala uunissa pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  3. Lämmitä halkaistut sämpylät ja voitele ne tuorejuustolla.
  4. Kokoa hampurilaiset ja tarjoa perunoiden kanssa.
kpl
g
3.0 kg
173 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
173 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.