Kalamousse

Kalamousse
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kalamousse

Ainekset10 annosta

0.500 kg
0.010 kg
sitruunamehua
0.004 kg
liivatelehtiä
0.030 kg
hienonnettua tilliä
0.001 kg
valkopippuria
0.200 kg
0.300 kg

Koristeluun

0.000 kg
tilliä
0.000 kg
sitruunaa

Ohje

  1. Liota liivatelehtiä runsaassa vedessä n. 10 min. Liuota kuiviksi puristetut lehdet sitruunamehuun ja sekoita ruokajogurtin joukkoon. Tai valuta ruokajogurttia pari tuntia, jolloin liivatelehtiä ei tarvita.
  2. Mausta sitruunamehulla, tillillä ja pippurilla. Lisää kerma vaahdotettuna sekä hienoksi hakattu lohi. Laita mousse tarjolle ja koristele sitruunalla ja tillillä.
  3. Tarjoa moussea alkupalapöydässä.
kpl
g
1.0 kg
173 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
173 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.