Kalamurekepihvit ja bearnaise-perunat

Kalamurekepihvit ja bearnaise-perunat
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Kalamurekepihvit ja bearnaise-perunat

Kalamurekepihvit ja bearnaise-perunat

Kalamurekepihveistä saat suunniteltua monenlaisia aterioita. Pihvit maistuvat lapsille muusin kanssa. Aikuisille sopivat nämä hienostuneet herkkuperunat.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

0.600 kg
kalamurekepihvejä , esim. Topfoods

Bearnaise-perunat

2.000 kg
kiinteitä perunoita , pieniä ja pestyjä
0.045 kg
öljyä
0.010 kg
suolaa
0.003 kg
mustapippuria myllystä
0.150 kg
0.127 kg
salottisipulia
0.008 kg
tuoretta rakuunaa
0.015 kg
bearnaise-kastikejauhetta , esim. Knorr

Ohje

  1. Kääntele pestyt kuorelliset perunat GN-vuoassa öljyssä ja mausta reilusti suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Paista 180 asteessa noin 40–45 minuuttia kypsiksi ja kauniin kullanruskeiksi.
  2. Hienonna kuoritut salottisipulit ja rakuuna. Sulata voi pannulla ja kuullota siinä hienonnettu salottisipuli. Ota pannu liedeltä ja lisää rakuuna sekä bearnaise-kastikejauhe.
  3. Kääntele perunat bearnaise-seoksessa juuri ennen tarjoilua. Tarjoa pakkauksen ohjeen mukaan kypsennettyjen kalapihvien ja raikkaan salaatin kanssa.
kpl
g
27.0 kg
132 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
132 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.