Kalapuikkoja ja mörköremouladea

Valio Food Solutions

Kalapuikkoja ja mörköremouladea

Ainekset20 annosta

Remoulade

0.400 kg
0.080 kg
porkkanaa
0.085 kg
punasipulia
0.100 kg
suolakurkkua
0.080 kg
punaista paprikaa
0.005 kg
sormisuolaa
0.005 kg
mustapippuria myllystä
0.010 kg
sitruunamehua
0.150 kg

Lisäksi

2.700 kg

Ohje

  1. Remoulade

  2. Kuutioi kasvikset pieneksi kuutioksi ja lisää ne jogurtin joukkoon.
  3. Mausta ja lisää lopuksi mörkötäyte.
  4. Tarjoa kalapuikkojen kanssa.
kpl
g
3.7 kg
170 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
170 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›