Kalapuikkoja ja mörköremouladea

Kalapuikkoja ja mörköremouladea
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kalapuikkoja ja mörköremouladea

Kalapuikkoja ja mörköremouladea

Ainekset20 annosta

Remoulade

0.400 kg
0.080 kg
porkkanaa
0.085 kg
punasipulia
0.100 kg
suolakurkkua
0.080 kg
punaista paprikaa
0.005 kg
sormisuolaa
0.005 kg
mustapippuria myllystä
0.010 kg
sitruunamehua
0.150 kg
paholaisen hilloa

Lisäksi

2.700 kg

Ohje

  1. Remoulade

  2. Kuutioi kasvikset pieneksi kuutioksi ja lisää ne jogurtin joukkoon.
  3. Mausta ja lisää lopuksi mörkötäyte.
  4. Tarjoa kalapuikkojen kanssa.
kpl
g
3.7 kg
171 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
171 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
171 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.