Tämä ohje on Vuoden Kokki 2021 Kim Päivästön käsialaa.
Tehnyt
Vuoden Kokki
Tämä ohje on Vuoden Kokki 2021 Kim Päivästön käsialaa.
Kalkkunarulla | |
---|---|
0.500 kg | nahallista kalkkunan rintaa |
0.150 kg | |
0.005 kg | suolaa |
Grillattu suippokaali ja balsamicovinaigrette | |
0.130 kg | sokeria |
0.014 kg | suolaa |
0.050 kg | vaaleaa balsamietikkaa |
0.060 kg | valkoviinietikkaa |
0.400 kg | rypsiöljyä |
1.040 kg | suippokaali |
Glaseerattu punajuuri | |
0.375 kg | punajuuria (pienikokoisia) |
0.075 kg | mustaherukkamehua |
0.035 kg | |
Pippurikastike | |
1.000 kg | paahdettua kanalientä |
0.200 kg | punaviiniä |
0.040 kg | punaviinietikkaa |
0.080 kg | porkkanaa , kuorittuna |
0.075 kg | varsiselleriä |
0.085 kg | salottisipulia , kuorittuna |
0.400 kg | |
0.010 kg | rosépippuria |
0.010 kg | mustapippuria |
0.025 kg | tuoretta sitruunatimjamia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.