Kana Gyros vuoassa

Kana Gyros vuoassa

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
147 kcal / 100g
Gyros on kreikkalaisen katuruoan ylivoimainen kuningas. Tämä versio on suunniteltu valmistettavaksi suoraan vuoassa. Tarjoile kana gyros paahdettujen maalaisranskalaisten kera.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

3,000 kg kanan paistisuikaleita
0,050 kg balsamicoa
0,200 kg Valio Eila® voita laktoositon
0,003 kg oreganoa
0,010 kg paprikajauhetta
1,000 kg Food Service pitaleipiä
0,970 kg tomaattia viipaleina
0,500 kg keltasipulia viipaleina
0,017 kg lehtipersiljaa
0,015 kg tuoretta oreganoa
Tzatziki
1,000 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,276 kg kurkkua
0,010 kg valkosipulia raastettuna
0,025 kg oliiviöljyä
0,010 kg valkoviinietikkaa
Maustamiseen
  suolaa
  mustapippuria myllystä
  sitruunamehua
Lisäksi
3,000 kg Valio paahdettuja maalaisranskalaisia
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Mausta kanan paistisuikaleet balsamicolla, oreganolla, suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella ja paista voin kanssa 250 °C uunissa n. 15-20 min. välillä sekoittaen. Lisää joukkoon puolitetut pitaleivät ja paista vielä n. 5 min.

  • Lisää pinnalle tomaatti- ja keltasipuliviipaleet. Mausta tuoreella lehtipersiljalla, oreganolla ja sitruunamehulla.

Tzatziki
  • Kuori ja raasta kurkku ja purista keittiöliinan avulla kaikki neste pois.

  • Sekoita jogurtti, kuivattu kurkkuraaste, valkosipuli, oliiviöljy ja valkoviinietikka sekaisin ja mausta suolalla. Tarjoa kana gyroksen kanssa.

  • Tarjoile kana gyros paahdettujen maalaisranskalaisten kera.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!