Kana-kasvispiirakka

Kana-kasvispiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kana-kasvispiirakka

Kana-kasvispiirakka

Ainekset12 annosta

Pohja

0.300 kg
vettä
0.045 kg
pakasteperunasoseaineksia
0.025 kg
hiivaa
0.006 kg
suolaa
0.050 kg
0.390 kg
vehnäjauhoja

Täyte

1.000 kg
pakastekasvissekoitusta
0.300 kg
marinoituja broilerisuikaleita
0.200 kg
0.500 kg
0.178 kg
kananmunia
0.001 kg
oreganoa
0.003 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.003 kg
valkosipulikuutioita, pakaste

Ohje

  1. Lämmitä vesi-perunasoseaines kädenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon hiiva, suola, pehmeä voi ja jauhot. Kohota hetki. Taputtele tai kauli taikina GN 1/1-40 -astiaan leivinpaperin päälle. Kohota pohja.
  2. Kypsennä broilerisuikaleet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Höyrykypsennä vihannekset ja levitä pohjalle. Lisää kypsä broileri ja AURA muru. Sekoita munat, Ruoka 13% ja mausteet. Kaada pohjalle ja paista kiertoilmauunissa 150 asteessa 30-35 min.
kpl
g
2.5 kg
141 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
141 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.