Kana-pekoni-juustowrappi

Kana-pekoni-juustowrappi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kana-pekoni-juustowrappi

Kana-pekoni-juustowrappi

Ainekset1 annos

0.340 kg
Valio GN-pizzapohjaa 340 g x 12 / 4,08 kg

Täytteeksi

0.200 kg
0.120 kg
kypsää broilerin rintafileetä viipaleina
0.060 kg
kypsää pekonia
0.090 kg
0.068 kg
salaattia
0.050 kg
maustekurkkua viipaleina
0.048 kg
tomaattia
0.004 kg
tuoretta yrttiä

Ohje

  1. Sulata Valio GN-pizzapohja muovin alla.
  2. Levitä tuorejuusto pizzapohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Levitä täytteen aineet tuorejuuston päälle. Rullaa tiukaksi rullaksi.
  3. Leikkaa rulla haluamasi kokoisiksi ja muotoisiksi paloiksi.
kpl
g
1.0 kg
216 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
216 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
216 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.