Kana-sinihomejuustokurpitsapelti

Kana-sinihomejuustokurpitsapelti
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Kana-sinihomejuustokurpitsapelti

Kana-sinihomejuustokurpitsapelti

Yhdessä astiassa kypsyvät uuniruoat ovat vahva trendi, joka säästää keittiössä aikaa, astioita ja usein raaka-aineitakin. Laita ruoka tarjolle suoraan vuoassa tai rakenna erillisiä annoksia.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset20 annosta

3.000 kg
myskikurpitsaa , kuorittuna ja lohkottuna
2.000 kg
kananpojan luuttomia koipireisiä , esim. Kariniemi
1.000 kg
0.750 kg
pekonia
0.090 kg
oliiviöljyä
0.035 kg
valkosipulin kynttä , murskattuna
0.010 kg
tuoretta rosmariinia
0.010 kg
suolaa
0.003 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuori ja leikkaa kurpitsat viipaleiksi GN-vuokaan. Poista siemenet. Kääntele viipaleiden sekaan oliiviöljyn, valkosipulimurskan ja hienonnetun rosmariinin seos. Jätä maustumaan.
  2. Poista halutessasi huoneenlämpöisten koipireisipalojen nahka. Paista leikkeisiin kuumalla paistinpannulla kaunis paistoväri ja nostele palat GN-vuokaan kurpitsaviipaleiden sekaan. Valele päälle pannun öljy. Levitä päälle pekoniviipaleet ja sinihomejuustomuru. Pirskottele pinnalle oliiviöljyä. Mausta reilusti suolalla ja mustapippurilla.
  3. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes liha on kypsää ja kurpitsa pehmennyt. Koristele rosmariinioksilla ja nosta tarjolle.
  4. VINKKI: Laita pellin viereen tarjolle sinihomejuusto-murua, jolloin asiakas voi lisätä sitä makunsa mukaan.
kpl
g
6.5 kg
166 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
166 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
166 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.