Kanaa korma

Kanaa korma
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kanaa korma

Ainekset10 annosta

0.050 kg
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
0.010 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.030 kg
tomaattipyreetä
0.200 kg
tomaattimurskaa
0.005 kg
kuminaa
0.010 kg
vihreää kardemummaa kokonaisena
0.001 kg
laakerinlehteä
0.005 kg
chilijauhetta
0.010 kg
inkivääritahnaa
1.000 kg
kypsää broilerin rintafileetä, pakaste
0.020 kg
kanafondia
0.200 kg
vettä
0.300 kg
0.000 kg
tuoretta korianteria
0.000 kg
cashewpähkinöitä

Ohje

  1. Paloittele rintafileet viiteen osaan. Kuumenna Oivariini pannulla ja lisää sipuli, valkosipuli, inkivääri ja kuivat mausteet. Paista kuumalla niin, että mausteseos on tumman ruskeaa. Lisää tomaattipyre ja broilerin palat. Lisää tomaattimurska ja vesi. Keitä n. 15 min. Lisää jogurtti ja anna kiehahtaa. Koristele korianterilla ja pähkinöillä.
  2. Tarjoa intialaisittain valmistetun riisin kanssa.
Lisukkeeksi
Sahramiriisi
kpl
g
1.8 kg
136 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
136 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.