Kanaa korma

Valio Food Solutions

Kanaa korma

Ainekset10 annosta

0.050 kg
0.100 kg
0.010 kg
0.030 kg
tomaattipyreetä
0.200 kg
tomaattimurskaa
0.005 kg
kuminaa
0.010 kg
vihreää kardemummaa kokonaisena
0.001 kg
laakerinlehteä
0.005 kg
chilijauhetta
0.010 kg
inkivääritahnaa
1.000 kg
0.020 kg
kanafondia
0.200 kg
vettä
0.300 kg
0.000 kg
tuoretta korianteria
0.000 kg
cashewpähkinöitä

Ohje

  1. Paloittele rintafileet viiteen osaan. Kuumenna Oivariini pannulla ja lisää sipuli, valkosipuli, inkivääri ja kuivat mausteet. Paista kuumalla niin, että mausteseos on tumman ruskeaa. Lisää tomaattipyre ja broilerin palat. Lisää tomaattimurska ja vesi. Keitä n. 15 min. Lisää jogurtti ja anna kiehahtaa. Koristele korianterilla ja pähkinöillä.
  2. Tarjoa intialaisittain valmistetun riisin kanssa.
Lisukkeeksi
Sahramiriisi
kpl
g
1.8 kg
114 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
114 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.