Kanacaesarwrap

Kanacaesarwrap
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Kanacaesarwrap

Kanacaesarwrap

Klassikkomaku wrapin välissä. Loistava vitriiniwrappi, joka on nopea valmistaa.

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset9

Pohja

1.020 kg
1.020 kg (9 kpl à 0.113 kg)

Caesar-salaattijuustotahna

0.500 kg
0.200 kg
caesarkastiketta
0.700 kg (9 kpl à 0.078 kg)

Väliin

0.800 kg
0.200 kg
jäävuorisalaattia
0.291 kg
tomaattia
0.200 kg
suola- tai maustekurkkuviipaletta
1.491 kg (9 kpl à 0.166 kg)
3.211 kg (9 kpl à 0.357 kg)

Ohje

  1. Sulata pizzapohjat.
  2. Aja salaattijuusto ja caesarkastike kutterissa tahnaksi. Levitä tahna pizzapohjien päälle.
  3. Täytä ja rullaa wrapeiksi. Leikkaa pizzapohjat kolmeen osaan, tai haluamaasi kokoon.
kpl
g
3.2 kg
177 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
177 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
177 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›