Kanacaesarwrap

Kanacaesarwrap
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kanacaesarwrap

Kanacaesarwrap

Klassikkomaku wrapin välissä. Loistava vitriiniwrappi, joka on nopea valmistaa.

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset9 Henkilölle

Pohja

1.020 kg
Valio GN -pizzapohjaa
1.020 kg (9 kpl à 0.113 kg)

Caesar-salaattijuustotahna

0.500 kg
0.200 kg
caesarkastiketta
0.700 kg (9 kpl à 0.078 kg)

Väliin

0.800 kg
kypsää broilerin rintafileetä, pakaste viipaleina
0.200 kg
jäävuorisalaattia
0.291 kg
tomaattia
0.200 kg
suola- tai maustekurkkuviipaletta
1.491 kg (9 kpl à 0.166 kg)
3.211 kg (9 kpl à 0.357 kg)

Ohje

  1. Sulata pizzapohjat.
  2. Aja salaattijuusto ja caesarkastike kutterissa tahnaksi. Levitä tahna pizzapohjien päälle.
  3. Täytä ja rullaa wrapeiksi. Leikkaa pizzapohjat kolmeen osaan, tai haluamaasi kokoon.
kpl
g
3.2 kg
191 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
191 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.