Kanacaesarwrap

Valio Food Solutions

Kanacaesarwrap

Kanacaesarwrap

Klassikkomaku wrapin välissä. Loistava vitriiniwrappi, joka on nopea valmistaa.

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset9

Pohja

1.020 kg
1.020 kg (9 kpl à 0.113 kg)

Caesar-salaattijuustotahna

0.500 kg
0.200 kg
caesarkastiketta
0.700 kg (9 kpl à 0.078 kg)

Väliin

0.800 kg
0.200 kg
jäävuorisalaattia
0.291 kg
tomaattia
0.200 kg
suola- tai maustekurkkuviipaletta
1.491 kg (9 kpl à 0.166 kg)
3.211 kg (9 kpl à 0.357 kg)

Ohje

  1. Sulata pizzapohjat.
  2. Aja salaattijuusto ja caesarkastike kutterissa tahnaksi. Levitä tahna pizzapohjien päälle.
  3. Täytä ja rullaa wrapeiksi. Leikkaa pizzapohjat kolmeen osaan, tai haluamaasi kokoon.
kpl
g
3.2 kg
177 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
177 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
177 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›