Kaneli-Taneli

Kaneli-Taneli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kaneli-Taneli

Kaneli-Taneli

Ainekset138 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.530 kg (138 kpl à 0.040 kg)

Täyte

0.610 kg
0.610 kg
sokeria
0.100 kg
0.060 kg
kanelia
1.380 kg (138 kpl à 0.010 kg)

Pinnalle

0.340 kg
1.040 kg
vettä
0.552 kg
stroisselia
0.138 kg
tomusokeria
2.070 kg (138 kpl à 0.015 kg)
8.980 kg (138 kpl à 0.065 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet.
  2. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  3. Valmista täyte sekoittamalla pehmeän voin joukkoon sokeri, vaniljakreemijauhe ja kaneli.
  4. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9 x 9 cm:n neliöiksi.
  5. Pursota kanelitäytettä palojen keskelle renkaaksi. Taita kulmat keskelle tanskalaisiksi wienereiksi. Aseta wienerit voilla-leivottu kapseleihin ja nostata. Pursota vaniljakreemiä nousseiden wienereiden keskelle ja ripottele pinnalle runsaasti stroisselia.
  6. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia. Sihtaa pinnalle tomusokeria.
kpl
g
9.0 kg
368 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
368 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
368 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.