Valion klassikko resepti, josta löytyy myös oikopolkuja niitä tarvitseville. Herkulliseen lopputulokseen pääset molemmissa tapauksissa.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Valion klassikko resepti, josta löytyy myös oikopolkuja niitä tarvitseville. Herkulliseen lopputulokseen pääset molemmissa tapauksissa.
Wienertaikina | |
---|---|
1.000 kg | vettä |
0.075 kg | |
0.030 kg | suolaa |
0.150 kg | sokeria |
0.100 kg | hiivaa |
0.400 kg | kananmunia |
0.050 kg | |
2.200 kg | vehnäjauhoja |
1.500 kg | |
5.505 kg (122 kpl à 0.045 kg) | |
Tai käytä valmiita Valio voiwieneraihioita | |
7.900 kg | |
7.900 kg (122 kpl à 0.065 kg) | |
Täyte | |
0.750 kg | |
0.750 kg | sokeria |
0.125 kg | |
0.075 kg | kanelia |
1.700 kg (122 kpl à 0.014 kg) | |
Tai käytä valmista Valio kaneli curd täytettä | |
1.700 kg | |
1.700 kg (122 kpl à 0.014 kg) | |
Pinnalle | |
0.300 kg | |
0.900 kg | vettä |
0.730 kg | stroisselia |
0.122 kg | tomusokeria |
2.052 kg (122 kpl à 0.017 kg) | |
18.857 kg (122 kpl à 0.155 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.