Kaneli-vaniljapulla

Kaneli-vaniljapulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kaneli-vaniljapulla

Kaneli-vaniljapulla

Ainekset78 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (78 kpl à 0.063 kg)

Täyte

0.360 kg
0.360 kg
sokeria
0.090 kg
0.270 kg
vettä
0.090 kg
kanelia
0.140 kg
1.310 kg (78 kpl à 0.017 kg)

Pinnalle

0.500 kg
0.500 kg
sokeria
0.125 kg
0.375 kg
vettä
0.140 kg
1.640 kg (78 kpl à 0.021 kg)
7.890 kg (78 kpl à 0.101 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Vaahdota kanelitäytteen voi ja sokeri kevyesti. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi sekä kaneli. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe.
  4. Levitä kanelitäytettä nauhoille tasainen kerros. Rullaa nauhat. Leikkaa nauhasta 80 g:n paloja. Aseta palat pellille "häntä" alle.
  5. Nostata pullat
  6. Valmista pintatäyte sekoittamalla pehmeän voin joukkoon sokeri ja vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe
  7. Voitele nousseet pullat ja pursota pinnalle täytettä
  8. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Täytteen tulee levitä hieman pullien pinnalle
kpl
g
7.9 kg
340 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
340 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
340 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.