Kanelicurd- levykakku

Kanelicurd- levykakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kanelicurd- levykakku

Kanelicurd- levykakku

Tällä koristeluidealla ei kukaan jää enää ilman kakkupalaa. Kaneli curd ja ananas-greippitäyte: maku yhdistelmä, joka toimii!

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset1 kpl

Pohja

0.860 kg
0.860 kg
1.720 kg (1 kpl à 1.720 kg)

Kostutukseen

0.500 kg
0.500 kg (1 kpl à 0.500 kg)

Täytteet

1.500 kg
0.600 kg
2.000 kg
4.100 kg (1 kpl à 4.100 kg)

Koristeluun

0.300 kg
1.000 kg
0.100 kg
tummaa suklaata
1.400 kg (1 kpl à 1.400 kg)
7.720 kg (1 kpl à 7.720 kg)

Ohje

  1. Kostuta vetopohjat maidolla.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta kanelicurd täytteellä.
  3. Täytä pohjat maustetulla kermalla ja ananas-greippitäytteellä.
  4. Levitä pinnalle ohut kerros kermatäytettä ja merkitse jakajalla ruudukko.
  5. Pursota ruutuihin kanelicurd-kermavaahdosta ruusukkeet.
  6. Koristele kakku suklaakoristein.
0
280 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
280 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
280 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.