Siirry sisältöön
Kanelicurd juustokakku
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Kanelicurd juustokakku

Kaneli tuo joulun maun. Tässä juustokakussa joulua onkin yllinkyllin.

Kanelicurd juustokakku

Ainekset

Pohja

  • 0,360 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,800 kg digestivekeksejä
  • 0,008 kg jauhettua kanelia

Pohjalle

  • 0,520 kg Valio kanelicurd täytettä

Täyte

Koristeluun


Ohje

  1. Jauha digestivekeksit. Yhdistä sulatetun voin ja kanelin kanssa.
  2. Painele muru vuokien pohjalle.
  3. Pursota kanelicurd spiraalina pohjan päälle.
  4. Valmista juustotäyte: Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet. Kaada täyte kakkurenkaisiin
  5. Paista kakut 160 asteisessa uunissa noin 1 tunti, tai kunnes kypsä.
  6. Vaahdota kerma ja kanelicurd.
  7. Täytä ja koristele jäähtyneet juustokakut kanelicurd vaahdolla.
  8. Koristele tuoreilla marjoilla ja kukkasilla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2723 kcal
Proteiini 55,6 g
Hiilihydraatti 102,6 g
Rasva 227,1 g
Tyydyttynyt rasva 125,1 g
Ravintokuitu 4,1 g
Suola 7 g
Kalsium 192,1 mg
D-vitamiini 3,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 213 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 8 g
Rasva 17,8 g
Tyydyttynyt rasva 9,8 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search