Kanelicurd juustokakku

Valio Food Solutions

Kanelicurd juustokakku

Kanelicurd juustokakku

Kaneli tuo joulun maun. Tässä juustokakussa joulua onkin yllinkyllin.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

Pohja

0.360 kg
0.800 kg
digestivekeksejä
0.008 kg
jauhettua kanelia
1.168 kg (6 kpl à 0.195 kg)

Pohjalle

0.520 kg
0.520 kg (6 kpl à 0.087 kg)

Täyte

2.400 kg
1.000 kg
kananmunia
1.600 kg
5.000 kg (6 kpl à 0.833 kg)

Koristeluun

0.180 kg
0.700 kg
0.095 kg
tuoreita marjoja
0.975 kg (6 kpl à 0.162 kg)
7.663 kg (6 kpl à 1.277 kg)

Ohje

  1. Jauha digestivekeksit. Yhdistä sulatetun voin ja kanelin kanssa.
  2. Painele muru vuokien pohjalle.
  3. Pursota kanelicurd spiraalina pohjan päälle.
  4. Valmista juustotäyte: Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet. Kaada täyte kakkurenkaisiin
  5. Paista kakut 160 asteisessa uunissa noin 1 tunti, tai kunnes kypsä.
  6. Vaahdota kerma ja kanelicurd.
  7. Täytä ja koristele jäähtyneet juustokakut kanelicurd vaahdolla.
  8. Koristele tuoreilla marjoilla ja kukkasilla.
kpl
g
6.2 kg
266 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
266 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
266 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›