Kanelicurd-pähkinä-Brioche

Valio Food Solutions

Kanelicurd-pähkinä-Brioche

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset12 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.200 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.200 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
0.300 kg
mantelirouhetta
4.485 kg (12 kpl à 0.374 kg)

Täyte

0.700 kg
0.300 kg
saksanpähkinöitä
1.000 kg (12 kpl à 0.083 kg)
5.485 kg (12 kpl à 0.457 kg)

Ohje

  1. Vaivaa taikinan aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 30 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta 370g:n leipiä.
  3. Kauli neliönmuotoisiksi. Levitä pinnalle kaneli curd ja ripottele pähhkiöitä pinnalle.
  4. Rullaa taikina-aihiot. Halkaise rullat ja letitä kierrepitkoiksi.
  5. Laita voideltuihin vuokiin.
  6. Nostata leivät ja voitele kananmunalla. Ripottele pinnalle pähkinöitä.
  7. Paista 200°C:ssa noin 30 min.
kpl
g
4.4 kg
295 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
295 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
295 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.