Kanelikierrepulla esitaikinalla

Kanelikierrepulla esitaikinalla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kanelikierrepulla esitaikinalla

Kanelikierrepulla esitaikinalla

Ainekset100 kpl

Esitaikina

0.500 kg
vettä
0.050 kg
hiivaa
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.050 kg (100 kpl à 0.011 kg)

Taikina

1.050 kg
esitaikinaa
0.500 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.020 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.100 kg
vehnäjauhoja
5.050 kg (100 kpl à 0.051 kg)

Kanelitäyte

0.500 kg
0.500 kg
sokeria
0.125 kg
0.375 kg
vettä
0.070 kg
kanelia
0.110 kg
1.680 kg (100 kpl à 0.017 kg)

Pinnalle

0.200 kg
raesokeria
0.200 kg (100 kpl à 0.002 kg)
7.980 kg (100 kpl à 0.080 kg)

Ohje

  1. Valmista esitaikina. Sekoita esitaikinan aineet kylmään veteen. Anna esitaikinan käydä yön yli kylmiössä.
  2. Sekoita taikinan aineet esitaikinan joukkoon ja vaivaa taikinaksi.
  3. Valmista kanelitäyte. Vaahdota voi ja sokeri kevyesti. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi. Sekoita joukkoon kaneli ja vaniljakreemijauhe.
  4. Kauli pullataikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä kanelitäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi ja rullaa nauhat.
  5. Leikkaa rullat 72 g:n painoisiksi paloiksi. Laita palat pellille häntä alle.
  6. Nostata pullat, voitele kananmunalla ja sirottele pinnalle raesokeria. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 min.
kpl
g
7.2 kg
335 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
335 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
335 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.