Kanelikinuski-karpalokakku

Valio Food Solutions

Kanelikinuski-karpalokakku

Ainekset5 kpl

Kakkupohja

0.750 kg
kananmunia
0.550 kg
sokeria
0.550 kg
vehnäjauhoja
1.850 kg (5 kpl à 0.370 kg)

Kasteluvesi

0.100 kg
sokeria
0.900 kg
vettä
1.000 kg (5 kpl à 0.200 kg)

Täyte

1.500 kg
1.500 kg (5 kpl à 0.300 kg)

Kanelikinuski-kermavaahto

0.900 kg
0.300 kg
0.002 kg
kanelia
1.202 kg (5 kpl à 0.240 kg)

Kanelikinuski

1.000 kg
0.005 kg
kanelia
1.005 kg (5 kpl à 0.201 kg)

Pinnalle

1.250 kg
1.250 kg (5 kpl à 0.250 kg)
7.807 kg (5 kpl à 1.561 kg)

Ohje

  1. Valmista kakkupohja. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon vehnäjauhot varovasti. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 175 asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Irrota kakkurenkaat. Leikkaa jäähtyneet pohjat kolmeen osaa.
  2. Keitä sokeri ja vesi. Jäähdytä sokerivesi. Käytä sokerivesi kakun kostutukseen.
  3. Valmista kanelikinuski-kermavaahto. Sekoita kerman joukkoon kaneli ja kinuskitäyte. Vaahdota seos ilmavaksi vaahdoksi.
  4. Täytä kakku karpalotäytteellä ja kanelikinuski-kermavaahdolla.
  5. Jäähdytä täytetyt kakut kylmiössä.
  6. Laita kakkujen pinnalle Ø 16 cm:n kakkurenkaat. Kuumenna kinuskitäyte 70 asteiseksi ja sekoita joukkoon kaneli. Kaada kuuma kanelikinuskitäyte kakkurenkaisiin ohueksi kerrokseksi. Anna kinuskin jäähtyä. Posta kakkurenkaat. Pursota kakkujen reunaan kermavaahto. Koristele kakut jouluaiheisiksi.
kpl
g
8.3 kg
258 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
258 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.