Kanelikristallipulla

Valio Food Solutions

Kanelikristallipulla

Ainekset84 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.925 kg (84 kpl à 0.059 kg)

Kanelitäyte

0.300 kg
0.300 kg
sokeria
0.075 kg
0.225 kg
vettä
0.045 kg
kanelia
0.070 kg
1.015 kg (84 kpl à 0.012 kg)

Pinnalle

0.250 kg
0.110 kg
sokeria
0.015 kg
kanelia
0.375 kg (84 kpl à 0.004 kg)
6.315 kg (84 kpl à 0.075 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 40 cm:n levyiseksi nauhaksi
  3. Valmista kanelitäyte. Vaahdota voi ja sokeri kevyesti. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi ja kaneli. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe.
  4. Levitä kanelitäytettä tasainen kerros nauhalle siten, että 1/3 yläreunasta jää ilman täytettä. Taita nauhat kolmeen osaan. Leikkaa nauhasta 70 g:n paloja. Taita palat solmuun
  5. Nostata pullat ja paista 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
  6. Voitele pullat voisulalla ja "kasta" kanelisokeriin
kpl
g
6.3 kg
336 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
336 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
336 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›