Kanelileipä

Valio Food Solutions

Kanelileipä

Ainekset1 annos

Massa

2.000 kg
1.600 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.050 kg
ruokasoodaa
2.200 kg
vehnäjauhoja
6.150 kg (1 kpl á 6.150 kg)

Voiteluun

0.150 kg
kananmunia
0.150 kg (1 kpl á 0.150 kg)

Pinnalle

0.540 kg
sokeria
0.060 kg
kanelia
0.600 kg (1 kpl á 0.600 kg)
6.900 kg (1 kpl á 6.900 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon sooda ja vehnäjauhot. Anna massan levätä seuraavaan päivään
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle kanelisokeria. Stanssaa haluamasi mallisiksi pikkuleiviksi.
  3. Paista pikkuleivät 180 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.
kpl
g
6.9 kg
466 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
466 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
56 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
466 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
56 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.