Kanelileipä

Kanelileipä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kanelileipä

Kanelileipä

Kaulittu pikkuleipä, jonka makua on helppo varioida pintaan ripoteltavilla aineksilla. Tässä kaneli versio, olkaa hyvä!

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset1 annos

Massa

2.000 kg
1.600 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.050 kg
ruokasoodaa
2.200 kg
vehnäjauhoja
6.150 kg (1 kpl à 6.150 kg)

Voiteluun

0.150 kg
kananmunia
0.150 kg (1 kpl à 0.150 kg)

Pinnalle

0.540 kg
sokeria
0.060 kg
kanelia
0.600 kg (1 kpl à 0.600 kg)
6.900 kg (1 kpl à 6.900 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon sooda ja vehnäjauhot. Anna massan levätä seuraavaan päivään
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle kanelisokeria. Stanssaa haluamasi mallisiksi pikkuleiviksi.
  3. Paista pikkuleivät 180 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.
kpl
g
6.9 kg
466 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
466 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
56 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
466 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
56 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.