Kaneliomenapulla

Valio Food Solutions

Kaneliomenapulla

Ainekset78 kpl

Pullataikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.140 kg (78 kpl á 0.066 kg)

Täyte

0.780 kg
0.780 kg (78 kpl á 0.010 kg)

Pinnalle

1.560 kg
1.560 kg (78 kpl á 0.020 kg)

Koristeluun

0.550 kg
pomadaa
0.550 kg (78 kpl á 0.007 kg)
8.030 kg (78 kpl á 0.103 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli pullataikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä vaniljakreemitäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat.
  3. Leikkaa nauhasta 75 g:n paloja. Aseta palat pellille häntä alle. Nostata pullat.
  4. Voitele nousseet pullat kananmunalla. Pursota pullien pinnalle omenapala-kanelitäytettä
  5. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Pomadoi jäähtyneet pullat.
kpl
g
7.8 kg
270 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
270 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
270 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.