Herkullisen jouluaterian päättää kanelipannacotta, jonka pinnalla on jäisiä puolukoita ja lämmintä Koskenlaskijakinuskia. Pannacottan voi valmistaa sekä annoskokoisena että isoon tarjoiluastiaan.
Aimo yhteistyöresepti
Herkullisen jouluaterian päättää kanelipannacotta, jonka pinnalla on jäisiä puolukoita ja lämmintä Koskenlaskijakinuskia. Pannacottan voi valmistaa sekä annoskokoisena että isoon tarjoiluastiaan.
Kanelipannacotta | |
---|---|
1.000 kg | |
0.150 kg | ruokokidesokeria |
0.005 kg | kanelitankoa |
0.002 kg | jauhettua kanelia |
0.002 kg | vaniljasokeria |
0.010 kg | sitruunankuorta |
0.012 kg | liivatelehtiä |
Kinuskikastike | |
0.150 kg | |
0.100 kg | fariinisokeria |
Lisäksi | |
0.200 kg |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.