Kanelipannacottaa, jäisiä puolukoita ja lämmintä Koskenlaskijakinuskia

Kanelipannacottaa, jäisiä puolukoita ja lämmintä Koskenlaskijakinuskia
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Kanelipannacottaa, jäisiä puolukoita ja lämmintä Koskenlaskijakinuskia

Kanelipannacottaa, jäisiä puolukoita ja lämmintä Koskenlaskijakinuskia

Herkullisen jouluaterian päättää kanelipannacotta, jonka pinnalla on jäisiä puolukoita ja lämmintä Koskenlaskijakinuskia. Pannacottan voi valmistaa sekä annoskokoisena että isoon tarjoiluastiaan.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Kanelipannacotta

1.000 kg
0.150 kg
ruokokidesokeria
0.005 kg
kanelitankoa
0.002 kg
jauhettua kanelia
0.002 kg
vaniljasokeria
0.010 kg
sitruunankuorta
0.012 kg
liivatelehtiä

Kinuskikastike

0.150 kg
0.100 kg
fariinisokeria

Lisäksi

0.200 kg

Ohje

  1. Kanelipannacotta

  2. Kiehauta kaikki pannacotan ainekset ja laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Lisää liivatteet kuumaan massaan ja siivilöi. Annostele pannacotta laseihin.
  3. Kinuskikastike

  4. Mittaa ainekset kattilaan. Keitä 2-3 min.
  5. Tarjoa kinuskikastike kuumana pannacotan lisukkeena olevien jäisten puolukoiden kanssa. 
kpl
g
1.6 kg
299 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
299 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
299 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.