Kanelipulla

Valio Food Solutions

Kanelipulla

Ainekset78 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.925 kg (78 kpl à 0.063 kg)

Täyte

1.014 kg
1.014 kg (78 kpl à 0.013 kg)

Voiteluun

0.078 kg
kananmunaa
0.078 kg (78 kpl à 0.001 kg)

Pinnalle

0.070 kg
sokeria
0.008 kg
kanelia
0.078 kg (78 kpl à 0.001 kg)
6.095 kg (78 kpl à 0.078 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi, 25 cm:n levyiseksi matoksi.
  3. Levitä omenapala-kanelitäyte matolle tasaiseksi kerrokseksi ja rullaa matto.
  4. Leikkaa rulla 76 g:n paloiksi. Leikkaa paloihin viilto. Jätä 1/3 yläreunasta kiinni. Aseta palat pellille avaten alareuna viuhkaksi.
  5. Nostata pullat. Voitele munalla ja ripottele pinnalle kanelisokeria. Paista 210 asteisessa uunissa noin 9 minuuttia.
kpl
g
6.1 kg
274 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
274 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
32 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
274 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
32 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›