Siirry sisältöön
Kanelipulla

Kanelipulla

Kanelipulla

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,400 kg sokeria
  • 0,200 kg hiivaa
  • 0,200 kg kananmunia
  • 0,400 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2,600 kg vehnäjauhoja

Täyte

  • 1,014 kg Valio omenapala-kanelitäytettä

Voiteluun

  • 0,078 kg kananmunaa

Pinnalle

  • 0,070 kg sokeria
  • 0,008 kg kanelia

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi, 25 cm:n levyiseksi matoksi.
  3. Levitä omenapala-kanelitäyte matolle tasaiseksi kerrokseksi ja rullaa matto.
  4. Leikkaa rulla 76 g:n paloiksi. Leikkaa paloihin viilto. Jätä 1/3 yläreunasta kiinni. Aseta palat pellille avaten alareuna viuhkaksi.
  5. Nostata pullat. Voitele munalla ja ripottele pinnalle kanelisokeria. Paista 210 asteisessa uunissa noin 9 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 195 kcal
Proteiini 5,1 g
Hiilihydraatti 31,5 g
Rasva 4,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,4 g
Kalsium 26 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 250 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 40,4 g
Rasva 6,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search