Siirry sisältöön
Kanelisilakat

Kanelisilakat

Kanelisilakat

Ainekset

  • 1,000 kg silakkafileitä, pakaste

Liemi

  • 0,600 kg vettä
  • 0,200 kg väkiviinaetikkaa
  • 0,036 kg suolaa
  • 0,030 kg sokeria
  • 0,020 kg kanelitankoa

Kastike


Ohje

  1. Kuumenna liemen ainekset. Sulata silakkafileet ja anna olla etikkaliemessä yön yli.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset. Kaada liemi pois ja leikkaa silakkafileet annospaloiksi. Lisää kastikkeen joukkoon ja anna marinoitua kylmässä vähintään vuorokausi.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 80 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 2,6 g
Rasva 5,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 1,1 g
Kalsium 49,7 mg
D-vitamiini 5,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal
Proteiini 13,1 g
Hiilihydraatti 6,4 g
Rasva 12,5 g
Tyydyttynyt rasva 5,1 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 2,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search