Kanelisilakat

Valio Food Solutions

Kanelisilakat

Ainekset35 annosta

1.000 kg

Liemi

0.600 kg
vettä
0.200 kg
väkiviinaetikkaa
0.036 kg
suolaa
0.030 kg
sokeria
0.020 kg
kanelitankoa

Kastike

0.400 kg
0.200 kg
0.010 kg
vaniljasiirappia
0.010 kg
sokeria
0.005 kg
jauhettua kanelia

Ohje

  1. Kuumenna liemen ainekset. Sulata silakkafileet ja anna olla etikkaliemessä yön yli.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset. Kaada liemi pois ja leikkaa silakkafileet annospaloiksi. Lisää kastikkeen joukkoon ja anna marinoitua kylmässä vähintään vuorokausi.
kpl
g
1.4 kg
110 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
110 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Kalsium
23 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Kalsium
23 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.