Kanelitaneli

Kanelitaneli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kanelitaneli

Kanelitaneli

Ainekset122 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.505 kg (122 kpl à 0.045 kg)

Täyte

0.750 kg
0.750 kg
sokeria
0.125 kg
0.075 kg
kanelia
1.700 kg (122 kpl à 0.014 kg)

Pinnalle

0.300 kg
0.900 kg
vettä
0.730 kg
stroisselia
0.122 kg
tomusokeria
2.052 kg (122 kpl à 0.017 kg)
9.257 kg (122 kpl à 0.076 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet.
  2. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  3. Valmista täyte sekoittamalla pehmeän voin joukkoon sokeri, vaniljakreemijauhe ja kaneli.
  4. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9 x 9 cm:n neliöiksi.
  5. Pursota kanelitäytettä palojen keskelle renkaaksi. Taita kulmat keskelle tanskalaisiksi wienereiksi. Aseta wienerit voilla-leivottu kapseleihin ja nostata. Pursota vaniljakreemiä nousseiden wienereiden keskelle ja ripottele pinnalle runsaasti stroisselia.
  6. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia. Sihtaa pinnalle tomusokeria.
kpl
g
9.3 kg
381 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
381 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
381 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.