Kaneliwiener

Kaneliwiener
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kaneliwiener

Kaneliwiener

Ainekset80 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg
5.225 kg (80 kpl à 0.065 kg)

Kanelitäyte

0.240 kg
0.240 kg
sokeria
0.060 kg
0.180 kg
vettä
0.035 kg
kanelia
0.055 kg
0.810 kg (80 kpl à 0.010 kg)

Pinnalle

0.160 kg
hasselpähkinärouhetta
0.160 kg (80 kpl à 0.002 kg)
6.195 kg (80 kpl à 0.077 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Valmista kanelitäyte. Vaahdota voi ja sokeri kevyesti. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi ja kaneli. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe. Levitä kanelitäytettä nauhan toiseen reunaan puoleen väliin asti. Taita taikina täytteen päälle. Leikkaa nauhat 5 cm:n paloiksi. Kierrä palojen toinen pää 180 astetta.
  4. Aseta palat pellille ja nostata. Voitele nousseet wienerit kananmunalla ja ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta.
  5. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.
kpl
g
6.2 kg
375 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
375 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
375 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.