Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Kantarelli-juustokeitto
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Kantarelli-juustokeitto
Kantarelli-juustokeitto
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
0.025 kg
Valio voita
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
0.500 kg
kantarelleja
1.000 kg
kasvislientä
0.500 kg
Valio ruokakermaa
0.500 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoositon
0.001 kg
mustapippuria
Ohje
Kuullota puhdistetut ja paloitellut sienet voissa yhdessä sipulin kanssa.
Lisää kasvisliemi, ruokakerma ja mustapippuri. Keitä hetki ja saosta tarvittessa maissitärkkelyksellä.
Soseuta keitto ja anna sen samalla vaahtoutua. Tarjoa esim. isosta kahvimukista.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.7 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
100
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio voi 500 g normaalisuolainen
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Valio Koskenlaskija® e2,5 kg voimakas murennettu laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
100 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
100 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy