Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Kantarelli-juustokeitto
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Kantarelli-juustokeitto
Kantarelli-juustokeitto
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
0.025 kg
Valio voita
0.100 kg
FS sipulikuutioita
0.500 kg
kantarelleja
1.000 kg
kasvislientä
0.500 kg
Valio ruokakermaa
0.500 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoositon
0.001 kg
mustapippuria
Ohje
Kuullota puhdistetut ja paloitellut sienet voissa yhdessä sipulin kanssa.
Lisää kasvisliemi, ruokakerma ja mustapippuri. Keitä hetki ja saosta tarvittessa maissitärkkelyksellä.
Soseuta keitto ja anna sen samalla vaahtoutua. Tarjoa esim. isosta kahvimukista.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.7 kg
Laktoositon
100
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio voi 500 g normaalisuolainen
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Valio Koskenlaskija® e2,5 kg voimakas murennettu laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
100 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
100 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›