Kantarelli-juustokeitto

Kantarelli-juustokeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kantarelli-juustokeitto

Kantarelli-juustokeitto

Ainekset10 annosta

0.025 kg
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
0.500 kg
kantarelleja
1.000 kg
kasvislientä
0.500 kg
0.500 kg
0.001 kg
mustapippuria

Ohje

  1. Kuullota puhdistetut ja paloitellut sienet voissa yhdessä sipulin kanssa.
  2. Lisää kasvisliemi, ruokakerma ja mustapippuri. Keitä hetki ja saosta tarvittessa maissitärkkelyksellä.
  3. Soseuta keitto ja anna sen samalla vaahtoutua. Tarjoa esim. isosta kahvimukista.
kpl
g
2.7 kg
100 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
100 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.