Kantarellinapoleon

Kantarellinapoleon
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kantarellinapoleon

Kantarellinapoleon

Ainekset72 kpl

Juustovoitaikina

1.500 kg
1.500 kg
1.500 kg
vehnäjauhoja
4.500 kg (72 kpl à 0.063 kg)

Täyte

0.700 kg
kantarelleja
1.800 kg
1.000 kg
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.090 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.018 kg
suolaa
0.006 kg
jauhettua valkopippuria
0.060 kg
liivatelehtiä
0.300 kg
vettä
4.229 kg (72 kpl à 0.059 kg)

Kuorrutus

0.300 kg
0.300 kg
0.600 kg (72 kpl à 0.008 kg)

Koristeluun

0.360 kg
herkkusieniä
0.349 kg
tomaattia
0.072 kg
kaprista
0.061 kg
tuoretta persiljaa
0.842 kg (72 kpl à 0.012 kg)
10.171 kg (72 kpl à 0.141 kg)

Ohje

  1. Valmista juustovoitaikinapohjat. Sekoita voi, juustoraaste ja jauhot tasaiseksi taikinaksi. Kauli taikina 3x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 2 tuntia. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi ja levitä se kolmen pellin päälle
  2. Tasaa reunat ja kuvioi pinta omenaleivostrissalla. Anna levyjen levätä kylmiössä 1 tunti. Paista levyt 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Paista myös kantit myöhempää käyttöä varten.
  3. Valmista täyte: Sekoita hienoksi pilkottujen kanttarellien joukkoon täytteen muut aineet. Sekoita lopuksi joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet.
  4. Laita täytteestä puolet pohjalevyn päälle tasaiseksi kerrokseksi. Laita toinen levy täytteen päälle ja laita loput täytteestä sen pinnalle. Laitä levu täytteen päälle sileä puoli ylöspäin.
  5. Anna kakun hyytyä kylmiössä kaksi tuntia.
  6. Leikkaa kakku haluamasi kokoisiksi tai leikkaa leivoksiksi. Kuorruta kakut juustokuorrutteella ja ripottele pinnalle juustovoitaikinamuruja.
  7. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
10.2 kg
339 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
339 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
16 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
339 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
16 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.