Siirry sisältöön
Kantarellinapoleon

Kantarellinapoleon

Kantarellinapoleon

Ainekset

Juustovoitaikina

Täyte

  • 0,700 kg kantarelleja
  • 1,800 kg
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® 1,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 1,000 kg
  • 0,300 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,090 kg hienonnettua ruohosipulia
  • 0,018 kg suolaa
  • 0,006 kg jauhettua valkopippuria
  • 0,060 kg liivatelehtiä
  • 0,300 kg vettä

Kuorrutus

Koristeluun

  • 0,360 kg herkkusieniä
  • 0,360 kg tomaattia
  • 0,072 kg kaprista
  • 0,072 kg tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Valmista juustovoitaikinapohjat. Sekoita voi, juustoraaste ja jauhot tasaiseksi taikinaksi. Kauli taikina 3x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 2 tuntia. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi ja levitä se kolmen pellin päälle
  2. Tasaa reunat ja kuvioi pinta omenaleivostrissalla. Anna levyjen levätä kylmiössä 1 tunti. Paista levyt 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Paista myös kantit myöhempää käyttöä varten.
  3. Valmista täyte: Sekoita hienoksi pilkottujen kanttarellien joukkoon täytteen muut aineet. Sekoita lopuksi joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet.
  4. Laita täytteestä puolet pohjalevyn päälle tasaiseksi kerrokseksi. Laita toinen levy täytteen päälle ja laita loput täytteestä sen pinnalle. Laitä levu täytteen päälle sileä puoli ylöspäin.
  5. Anna kakun hyytyä kylmiössä kaksi tuntia.
  6. Leikkaa kakku haluamasi kokoisiksi tai leikkaa leivoksiksi. Kuorruta kakut juustokuorrutteella ja ripottele pinnalle juustovoitaikinamuruja.
  7. Koristele haluamallasi tavalla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 476 kcal
Proteiini 11,6 g
Hiilihydraatti 17,5 g
Rasva 39,5 g
Tyydyttynyt rasva 22,8 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,9 g
Kalsium 203,9 mg
D-vitamiini 0,8 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 335 kcal
Proteiini 8,2 g
Hiilihydraatti 12,4 g
Rasva 27,8 g
Tyydyttynyt rasva 16,1 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search