Kaprissalsaa ja kalapihvejä

Kaprissalsaa ja kalapihvejä
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kaprissalsaa ja kalapihvejä

Kaprissalsaa ja kalapihvejä

Ainekset20 annosta

Kaprissalsa

0.145 kg
tomaattia
0.080 kg
punaista paprikaa
0.085 kg
punasipulia
0.005 kg
punaista chiliä hienonnettuna
0.030 kg
tuoretta korianteria hienonnettuna
0.020 kg
limemehua
0.100 kg
kaprista
0.005 kg
rypsiöljyä

Lisäksi

3.600 kg

Ohje

  1. Leikkaa kasvikset kuutioiksi.
  2. Lisää muut aineet joukkoon ja anna maustua.
  3. Tarjoile salsa Valio Emmental lahnapihvien kera.
kpl
g
4.0 kg
178 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
178 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
178 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.