Karamellisoidut raparperit ja vaniljavaahto

Karamellisoidut raparperit ja vaniljavaahto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Karamellisoidut raparperit ja vaniljavaahto

Karamellisoidut raparperit ja vaniljavaahto

Ainekset20 annosta

0.200 kg
0.220 kg
sokeria
2.500 kg

Vaniljavaahto

0.500 kg
0.400 kg
0.060 kg
tomusokeria
0.024 kg
vaniljasokeria

Ohje

  1. Sulata voi ja sokeri GN 1/1-40 -astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa 5 - 10 min. Lisää astiaan sulatetut raparperipalat ja paista kunnes raparperipalat pehmenneet.
  2. Valmista vaahto vatkaamalla kevytvispi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kermaviili ja sokerit. Tarjoa vaahto hieman lämpimän raparperin kanssa
  3. Tarjoa vaahto hieman lämpimän raparperin kanssa.
Vinkki

Vinkki

Voit valmistaa raparperit myös pannulla ja maustaa vaahdon Grand Marnier -liköörillä.
kpl
g
3.3 kg
147 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
147 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›