Karamellisoidut tilliperunat

Karamellisoidut tilliperunat
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Karamellisoidut tilliperunat

Karamellisoidut tilliperunat

Herkulliset karamellisoidut perunat sopivat suolaisten ruokien makupariksi. Karamellisoituihin perunoihin voi hyödyntää noutopöydän ylijääneitä keitettyjä perunoita.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

1.500 kg
kiinteitä perunoita (pieniä ja ohutkuorisia)
0.100 kg
sokeria
0.050 kg
0.004 kg
suolaa
0.100 kg
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Keitä ohutkuoriset perunat suolalla maustetussa vedessä kypsäksi tai voit käyttää myös edellisenä päivänä valmiiksi keitettyjä perunoita.
  2. Kaada sokeri tasaiseksi kerrokseksi pannulle. Lämmitä pannua keskilämmöllä ja anna sokerin sulaa. Älä sekoita sokeria sulamisen aikana. Kun sokeri on sulanut, lisää voi pannulle ja sekoita siirappimaiseksi seokseksi. Lisää perunat voi-sokeriseokseen. Paista 5–7 minuuttia koko ajan sekoitellen. Mausta suolalla ja lisää hienonnettu tilli. 
kpl
g
1.6 kg
110 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
110 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.