Karamellisoitua pullaa, Crème Chantilly ja vadelmia

Karamellisoitua pullaa, Crème Chantilly ja vadelmia
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Karamellisoitua pullaa, Crème Chantilly ja vadelmia

Karamellisoitua pullaa, Crème Chantilly ja vadelmia

Ainekset6 annosta

0.390 kg
0.060 kg
0.090 kg
0.090 kg
fariinisokeria

Crème Chantilly

0.300 kg
0.010 kg
vaniljatankoa
0.060 kg
tomusokeria

Lisäksi

0.050 kg
0.050 kg
0.000 kg
tomusokeria

Ohje

  1. Jaa voi, kerma ja sokeri kuuteen muffinivuokaan ja laita pikkupulla päälle. Paista 180 asteessa n. 10 min.
  2. Crème Chantilly

  3. Avaa vaniljatangot ja raavi siemenet kerman joukkkoon. Lisää sokeri ja vaahdota kerma.
  4. ** Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
0.8 kg
334 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
334 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
334 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.