Kardemumma Crème brûlée

Kardemumma Crème brûlée
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Kardemumma Crème brûlée

Kardemumma Crème brûlée

Joulumenun täyteläinen Crème brûlée maistuu kardemummalta.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Crème brûlée

0.800 kg
0.200 kg
0.005 kg
kanelitankoa
0.180 kg
keltuaisia
0.100 kg
sokeria
0.010 kg
vaniljasokeria
0.004 kg
kardemummaa

Pinnalle

0.050 kg
hienoa ruokokidesokeria

Ohje

  1. Crème brûlée

  2. Kiehauta kerma, maito ja kanelitanko kattilassa. Sekoita keltuaisen joukkoon sokeri, vaniljasokeri ja kardemumma. Lisää hieman jäähtynyt kermaseos ohuena nauhana kokoajan sekoittaen kananmunaseokseen. Siivilöi ja annostele bruleekulhoihin. Kypsennä 90 °C uunissa vesihauteessa n. 1,5 h, kunnes bruleet on hyytyneet. Jäähdytä yön yli.
  3. Pinnalle

  4. Lisää bruleiden pinnalle ohut kerros hienoa ruokosokeria. Polta sokeripinta rapeaksi kaasupolttimella.
kpl
g
1.3 kg
295 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
295 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
295 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.