Kardemumma lihapata

Kardemumma lihapata

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
109 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,000 kg naudan etuselkää
1,000 kg sian paistia
0,030 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,030 kg Valio voita
0,020 kg suolaa
0,015 kg vihreää kardemummaa
0,005 kg kokonaisia maustepippureita
0,005 kg laakerinlehteä
0,100 kg Food Service purjoviipaleita
0,100 kg Food Service sipulikuutioita
1,500 kg vettä
0,015 kg lihaliemijauhetta
0,500 kg Valio smetanaa laktoositon
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Paloittele paisti ja etuselkä. Sulata voi padassa ja ruskista lihat. Mausta lihapalat . Lisää pataanpurjot, valkosipuli ja sipuli. Lisää vielä vesi niin että lihat peittyy ja liemijauhe. Hauduta 175 asteisessa uunissa n. 2 tuntia.

  • Lisää smetana, sekoita ja anna hautua 100 asteessa vielä 15 min.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!