Kardemumma lihapata

Kardemumma lihapata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kardemumma lihapata

Kardemumma lihapata

Ainekset10 annosta

1.000 kg
naudan etuselkää
1.000 kg
sian paistia
0.030 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.030 kg
0.020 kg
suolaa
0.015 kg
vihreää kardemummaa
0.005 kg
kokonaisia maustepippureita
0.005 kg
laakerinlehteä
0.085 kg
pakaste purjoviipaleita
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
1.500 kg
vettä
0.015 kg
lihaliemijauhetta
0.500 kg

Ohje

  1. Paloittele paisti ja etuselkä. Sulata voi padassa ja ruskista lihat. Mausta lihapalat . Lisää pataanpurjot, valkosipuli ja sipuli. Lisää vielä vesi niin että lihat peittyy ja liemijauhe. Hauduta 175 asteisessa uunissa n. 2 tuntia.
  2. Lisää smetana, sekoita ja anna hautua 100 asteessa vielä 15 min.
kpl
g
4.0 kg
109 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
109 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.