Siirry sisältöön
Kardemumma lihapata

Kardemumma lihapata

Kardemumma lihapata

Ainekset

  • 1,000 kg naudan etuselkää
  • 1,000 kg sian paistia
  • 0,030 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • 0,030 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,020 kg suolaa
  • 0,015 kg vihreää kardemummaa
  • 0,005 kg kokonaisia maustepippureita
  • 0,005 kg laakerinlehteä
  • 0,100 kg pakaste purjoviipaleita
  • 0,100 kg pakastesipulikuutioita
  • 1,500 kg vettä
  • 0,015 kg lihaliemijauhetta
  • 0,500 kg

Ohje

  1. Paloittele paisti ja etuselkä. Sulata voi padassa ja ruskista lihat. Mausta lihapalat . Lisää pataanpurjot, valkosipuli ja sipuli. Lisää vielä vesi niin että lihat peittyy ja liemijauhe. Hauduta 175 asteisessa uunissa n. 2 tuntia.
  2. Lisää smetana, sekoita ja anna hautua 100 asteessa vielä 15 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 473 kcal
Proteiini 43,9 g
Hiilihydraatti 3,9 g
Rasva 31,4 g
Tyydyttynyt rasva 17 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 3,1 g
Kalsium 64,5 mg
D-vitamiini 0,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 118 kcal
Proteiini 11 g
Hiilihydraatti 1 g
Rasva 7,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,2 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search