Kardemummalohi

Kardemummalohi
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Kardemummalohi

Kardemummalohi

Mausteinen kardemumma lohi on virkistävä vaihtoehto joulun noutopöytään. Tämä resepti on osa Valio Aimo Joulu 2022 -kokonaisuutta. Reseptin on kehittänyt Pipsa Hurmerinta.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

1.200 kg
nahallista lohifileetä annospaloina
0.001 kg
savupaprikajauhetta
0.001 kg
kardemummaa jauhettuna
0.008 kg
suolaa
0.001 kg
cayennepippuria
0.140 kg
vaahterasiirappia
0.050 kg
sitruunamehua
0.050 kg
ruohosipulia

Ohje

  1. Sekoita kulhossa kaikki aineet paitsi lohi.
  2. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja vuoraa pelti leivinpaperilla.
  3. Voitele lohifileet kastikkeella ja kypsennä fileitä uunissa tai grillissä noin kymmenen minuuttia.
  4. Purista lohen päälle hieman sitruunamehua, ripottele pinnalle silputtua ruohosipulia ja tarjoile vaikkapa tanskalaisen punakaalin kanssa.
kpl
g
1.4 kg
193 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
193 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.