Mausteinen kardemumma lohi on virkistävä vaihtoehto joulun noutopöytään. Tämä resepti on osa Valio Aimo Joulu 2022 -kokonaisuutta. Reseptin on kehittänyt Pipsa Hurmerinta.
Aimo yhteistyöresepti
Mausteinen kardemumma lohi on virkistävä vaihtoehto joulun noutopöytään. Tämä resepti on osa Valio Aimo Joulu 2022 -kokonaisuutta. Reseptin on kehittänyt Pipsa Hurmerinta.
1.200 kg | nahallista lohifileetä annospaloina |
0.001 kg | savupaprikajauhetta |
0.001 kg | kardemummaa jauhettuna |
0.008 kg | suolaa |
0.001 kg | cayennepippuria |
0.140 kg | vaahterasiirappia |
0.050 kg | sitruunamehua |
0.050 kg | ruohosipulia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.