Kardemummapulla

Kardemummapulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kardemummapulla

Kardemummapulla

Ainekset98 kpl

Pullataikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.945 kg (98 kpl à 0.050 kg)

Täyte

0.300 kg
0.300 kg
sokeria
0.060 kg
0.190 kg
vettä
0.015 kg
kardemummaa
0.100 kg
0.965 kg (98 kpl à 0.010 kg)

Pinnalle

0.392 kg
stroisselia
0.392 kg (98 kpl à 0.004 kg)
6.302 kg (98 kpl à 0.064 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi
  2. Valmista täyte. Sekoita pehmeän voin joukkoon sokeri ja vedestä sekä vaniljakreemijauheesta valmistettu vanijakreemi. Sekoita joukkoon kaardemumma ja vaniljakreemijauhe.
  3. Leivo taikinasta pyöreitä pullia. Nostata pullat.
  4. Voitele pullat kananmunalla ja pursota täyte osittain pullan sisään. Ripottele pinnalle stroisselia.
  5. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
kpl
g
6.3 kg
328 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
328 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
328 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.