Karitsan paahtopaistia, Labneh-juustoa ja kukkakaali-couscousia

Karitsan paahtopaistia, Labneh-juustoa ja kukkakaali-couscousia
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Karitsan paahtopaistia, Labneh-juustoa ja kukkakaali-couscousia

Karitsan paahtopaistia, Labneh-juustoa ja kukkakaali-couscousia

Ainekset10 annosta

1.500 kg
karitsan paahtopaistia esim. Annerstedt karitsan paahtopaisti
0.200 kg
0.000 kg
timjamia
0.000 kg
valkosipulin kynttä viipaleina
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Kukkakaali-couscous

0.750 kg
kukkakaalia
0.092 kg
kurkkua
0.145 kg
miniluumutomaattia
0.040 kg
savucurrytahnaa
0.020 kg
limemehua
0.000 kg
oliiviöljyä
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.012 kg
lehtipersiljaa hienonnettuna

Labneh

1.000 kg
0.030 kg
sitruunamehua
0.004 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.010 kg
tuoretta minttua hienonnettuna
0.000 kg
oliiviöljyä

Herne-hummus

0.100 kg
herneitä
0.200 kg
kikherneitä
0.020 kg
sitruunamehua
0.004 kg
minttua
0.000 kg
oliiviöljyä
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Ohjeen on laatinut HK Scan Pro

  2. Sulata voi pannulla ja pyöräytä timjaminoksat sekä valkosipuliviipaleet kuumassa rasvassa.
  3. Lisää karitsan paahtopaistit ja ruskista kevyesti molemmin puolin. Mausta.
  4. Nosta lihat vuokaan. Laita lämpömittari lihaan ja paista 120° - 130°C uunissa mediumiksi (58°C).
  5. Anna lihan levätä hetki ennen tarjoilua.
  6. Kukkakaali-couscous

  7. Ryöppää kukkakaali miedossa suolavedessä ja jäähdytä.
  8. Hienonna kukkakaali tehosekoittimessa.
  9. Kuori, koverra ja kuutioi kurkku. Puolita tomaatit.
  10. Sekoita currytahna, limemehu ja oliiviöljy keskenään.
  11. Lisää tahna, mausteet, kurkkukuutiot, tomaatit ja lehtipersilja varovasti kukkakaalin joukkoon.
  12. Tarkista maku.
  13. Labneh

  14. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  15. Laita siivilään esim. kertakäyttöinen kuituliina ja kaada jogurttiseos siihen.
  16. Anna valua: 8-14 h pehmeäksi, 24-48 h tuorejuustomaiseksi ja yli 48 h juustomaiseksi.
  17. Laita labneh tarjoiluastiaan ja valuta hieman oliiviöljyä päälle.
  18. Herne-hummus

  19. Hienonna herneet ja kikherneet monitoimikoneessa tahnaksi.
  20. Lisää sitruunanmehu ja minttu.
  21. Jos haluat hummuksesta juoksevampaa lisää tilkka oliiviöljyä.
  22. Mausta ja tarjoile paahdetun maalaisleivän kanssa.
kpl
g
4.5 kg
148 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
148 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.