Karitsan paahtopaistia, Labneh-juustoa ja kukkakaali-couscousia

Karitsan paahtopaistia, Labneh-juustoa ja kukkakaali-couscousia

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
148 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,500 kg karitsan paahtopaistia esim. Annerstedt karitsan paahtopaisti
0,200 kg Valio Eila® voita
  timjamia
  valkosipulin kynttä viipaleina
  suolaa
  mustapippuria myllystä
Kukkakaali-couscous
0,750 kg kukkakaalia
0,092 kg kurkkua
0,145 kg miniluumutomaattia
0,040 kg savucurrytahnaa
0,020 kg limemehua
  oliiviöljyä
  suolaa
  mustapippuria myllystä
0,012 kg lehtipersiljaa hienonnettuna
Labneh
1,000 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,030 kg sitruunamehua
0,004 kg suolaa
0,002 kg mustapippuria myllystä
0,010 kg tuoretta minttua hienonnettuna
  oliiviöljyä
Herne-hummus
0,100 kg herneitä
0,200 kg kikherneitä
0,020 kg sitruunamehua
0,004 kg minttua
  oliiviöljyä
  suolaa
  mustapippuria myllystä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Ohjeen on laatinut HK Scan Pro
  • Sulata voi pannulla ja pyöräytä timjaminoksat sekä valkosipuliviipaleet kuumassa rasvassa.

  • Lisää karitsan paahtopaistit ja ruskista kevyesti molemmin puolin. Mausta.

  • Nosta lihat vuokaan. Laita lämpömittari lihaan ja paista 120° - 130°C uunissa mediumiksi (58°C).

  • Anna lihan levätä hetki ennen tarjoilua.

Kukkakaali-couscous
  • Ryöppää kukkakaali miedossa suolavedessä ja jäähdytä.

  • Hienonna kukkakaali tehosekoittimessa.

  • Kuori, koverra ja kuutioi kurkku. Puolita tomaatit.

  • Sekoita currytahna, limemehu ja oliiviöljy keskenään.

  • Lisää tahna, mausteet, kurkkukuutiot, tomaatit ja lehtipersilja varovasti kukkakaalin joukkoon.

  • Tarkista maku.

Labneh
  • Sekoita kaikki aineet keskenään.

  • Laita siivilään esim. kertakäyttöinen kuituliina ja kaada jogurttiseos siihen.

  • Anna valua: 8-14 h pehmeäksi, 24-48 h tuorejuustomaiseksi ja yli 48 h juustomaiseksi.

  • Laita labneh tarjoiluastiaan ja valuta hieman oliiviöljyä päälle.

Herne-hummus
  • Hienonna herneet ja kikherneet monitoimikoneessa tahnaksi.

  • Lisää sitruunanmehu ja minttu.

  • Jos haluat hummuksesta juoksevampaa lisää tilkka oliiviöljyä.

  • Mausta ja tarjoile paahdetun maalaisleivän kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!